Gent Vossenbos 3d realestate project 83 | 3d real estate

Een strategische aanpak. Van prospectie tot realisatie.

3d real estate legt zich toe op de ontwikkeling van nieuwbouw- en reconversieprojecten met private en publieke partners. We gaan proactief op zoek naar sites waar een unieke mix van oud en nieuw mogelijk is, maar ook waar veel potentieel ligt. Oude pareltjes in de stad krijgen een nieuwe adem met residentiële projecten, maar ook met retail, horeca en kantoren.

Elke locatie is uniek en elk project moet naadloos inspelen op de omgeving, de behoeften en op de lokale vastgoedmarkt. Bij 3d real estate bouwen we duurzaam, benutten we vrije ruimte optimaal en tonen we eerbied voor het groen in de stad. Alleen zo slagen we erin om gegeerde, duurzame en dynamische ontwikkelingen af te leveren. Gelukkige klanten en tevreden investeerders zijn het resultaat.

Gent Academie 3d realestate project 35 | 3d real estate

Onze niche

3d real estate is specialist in stedelijke reconversieprojecten. Met ambitieuze ontwerpen en veel oog voor historische waarde, inbedding en afwerking.

Vaak werken we ook in grote publiek-private samenwerkingen. Met gerenommeerde architecten leveren we projecten af die een grote meerwaarde bieden. Voor de stad, de bewoners en de investeerders.

Groen & innovatief

Een project moet leven en dat kan alleen als je duurzaam werkt. Duurzaam in de breedste zin van het woord: met oog voor het milieu, maar ook voor stadsontwikkeling, mobiliteit, leefbaarheid en voor de vastgoedmarkt.

Daarom kiezen we resoluut voor duurzaam bouwen en gaan daarbij op zoek naar de nieuwste technologie en innovaties.

Ukkel Domaine Observatoire 3d realestate project 24 | 3d real estate
Gent Academie 3d realestate project 32 | 3d real estate

De investeerder en bewoner centraal

Onze projecten worden vormgegeven en uitgevoerd door zorgvuldig geselecteerde bouwpartners. Altijd met het oog op kwaliteit en meerwaarde.

Alleen zo kunnen we kwalitatief hoogstaande concepten afleveren voor kopers en investeerders met uiteenlopende budgetten.

close