Gent Academie 3d realestate project 37 | 3d real estate

Ontdek onze nieuwste projecten en aantrekkelijke realisaties.

Sterke projecten, met een solide strategie, een doordacht ontwerp en een scherpe analyse van de markt. Bij 3d real estate leggen we de focus op innovatieve projecten die een aantrekkelijke meerwaarde opleveren.

Ontdek hier onze toonaangevende nieuwe projecten en onze sterkste realisaties.
Ukkel Parc Wansaert 3d realestate project 48 | 3d real estate
gerealiseerd

Parc Wansart, Ukkel

Van strak en compact kantoorcomplex naar frisse, rustige en groene woonomgeving dicht bij het centrum van de hoofdstad. Met een perfecte mix van studio’s, duplexen, appartementen en penthouses, biedt dit project mogelijkheden voor elk type koper of investeerder.
Ontdek Parc Wansart
IMG 0160 | 3d real estate
in ontwerpfase

Drukkerij Nationale Bank, Brussel

Met de herontwikkeling van deze waardevolle landmark wordt een dynamische boost aan het Brusselse stadsweefsel gegeven.
Neem contact.
Gent Academie 3d realestate project 38 | 3d real estate
gerealiseerd

De Academie, Gent

Niets minder dan een nieuwe stadsbuurt, pal tussen het Patershol en het Prinsenhof, in het gegeerde centrum van Gent. Dit project is een perfecte balans tussen oud en nieuw, met voor elk wat wils: bewoners en investeerders.
Ontdek het project
Ukkel Domaine Observatoire 3d realestate project 25 | 3d real estate
gerealiseerd

Domaine de l’Observatoire, Ukkel

Het voormalige ziekenhuis “Deux Alice” bood enorm veel mogelijkheden: groene vergezichten, een autoluwe buurt, en grote ruimtes met hoge plafonds. In dit residentieel project zijn er heel diverse, elegante wooneenheden ondergebracht, die tot de puntjes werden afgewerkt.
Lees verder
IEP 5 bewerkt | 3d real estate
gerealiseerd

Gloria, Ieper

Nieuwe zuurstof voor een wijk in het historische centrum van Ieper. Een aantrekkelijk project dat naadloos verderbouwt op de gerestaureerde oude gebouwen van Sint-Jan-ten-Berg, met oog voor open ruimtes, groen, duurzaamheid en rendement.
Meer over dit project
3 | 3d real estate
in aanbouw

De Molens, Deinze

Industriëel erfgoed levert vandaag de interessantste en meest veelzijdige reconversieprojecten op, met unieke woonervaring en zicht op meerwaarde. Mede door de prachtige ligging aan de Leie, wordt dit living, working en leisure project een topreferentie.
Ontdek De Molens
Croix Rouge3 | 3d real estate
in ontwerpfase

Croix Rouge de Belgique, Ukkel

Een toplocatie met uitstraling, die diverse investeringsmogelijkheden zal combineren met veel aandacht voor groen, authenticiteit en duurzaamheid.
Gent Vossenbos 3d realestate project 78 | 3d real estate
in aanbouw

Vossenbos, Gent

Een betaalbaar, groen en bereikbaar woonproject, op fiets- en tramafstand van de Gentse binnenstad. Het ontwerp en de aantrekkelijke ligging maken van het Vossenbos een sterke, waardevaste investering.
Meer over het Vossenbos
Paal Beringen Plastiflex 3d realestate project 76 | 3d real estate
gerealiseerd

Plastiflex, Beringen

Een nieuw headquarter voor een groeiende onderneming. Op het bedrijventerrein in Beringen ontwikkelden we een ruime testfaciliteit en bijhorende kantoren voor Plastiflex en maakten we ruimte vrij voor een nieuwe kmo-zone.
Meer over Plastiflex

Winge Golf & Country Club, Tielt-Winge

In het prachtige heuvelachtige Hageland ligt Winge Golf & Country Club. Op het terrein staat een pareltje van een clubhuis, perfect geïntegreerd in het bestaande landschap van bossen, weiden en waterpartijen.
Meer over dit project
close