3 D realestate hero home | 3d real estate

Duurzaam investeren in de stad.

Over ons

Bij 3d real estate geven we vorm aan de stad van morgen. Door waardevolle stadslocaties nieuw leven in te blazen, creëren we interessante opportuniteiten. Om te wonen, te werken, te ontspannen én om te investeren.

Onze duurzame, geëngageerde projecten geven een boost aan het weefsel van de stad. Oude sites worden opgewaardeerd en worden een nieuwe aantrekkingspool. Met respect voor historische waarde en met een open visie op de toekomst.

Projecten

Ontdek onze vernieuwende projecten.

Gent Academie 3d realestate project 38 | 3d real estate
IEP 5 bewerkt | 3d real estate
Ukkel Domaine Observatoire 3d realestate project 25 | 3d real estate
gerealiseerd

De Academie, Gent

Niets minder dan een nieuwe stadsbuurt, pal tussen het Patershol en het Prinsenhof, in het gegeerde centrum van Gent. Dit project is een perfecte balans tussen oud en nieuw, met voor elk wat wils: bewoners en investeerders.
bekijk project
gerealiseerd

Gloria, Ieper

Nieuwe zuurstof voor een wijk in het historische centrum van Ieper. Een aantrekkelijk project dat naadloos verderbouwt op de gerestaureerde oude gebouwen van Sint-Jan-ten-Berg, met oog voor open ruimtes, groen, duurzaamheid en rendement.
bekijk project
gerealiseerd

Domaine de l’Observatoire, Ukkel

Het voormalige ziekenhuis “Deux Alice” bood enorm veel mogelijkheden: groene vergezichten, een autoluwe buurt, en grote ruimtes met hoge plafonds. In dit residentieel project zijn er heel diverse, elegante wooneenheden ondergebracht, die tot de puntjes werden afgewerkt.
bekijk project
0 / 0

Onze strategie

Duurzaam, doordacht en waardevast. Samen met private en publieke partners zetten we in op heel specifieke nieuwbouw- en reconversieprojecten.

Door een hoogwaardig elan te geven aan historische sites in de stad, creëren we meerwaarde. Voor iedereen die er woont, werkt en leeft, maar ook voor iedereen die er wil investeren.

Meer over onze strategie
3d realestate 1 | 3d real estate
Gent Vossenbos 3d realestate project 78 | 3d real estate

Investeringen

Als vastgoedontwikkelaar en -investeerder maakt 3d real estate gebruik van zowel de ruime eigen middelen en van bankfinanciering. We zijn trots op onze gevestigde reputatie als solvabele partner, ook voor grootschalige projecten.

3d real estate maakt deel uit van de investeringsgroep 3d investors met heel diverse activiteiten. Als vastgoedspecialisten zetten wij in op een specifieke niche met hoog rendement en grote waardevastheid.

Meer over investeringen
close