Strategie 

Activities:

Strategie:

Gesteund door de financiële slagkracht van de hoofdaandeelhouder 3D Participaties, gaat 3D Real Estate proactief op zoek naar vastgoedontwikkelingen waarin het zijn knowhow en ondernemingszin kan demonstreren : complexe projecten die een bijzondere aanpak vereisen om oud en nieuw met elkaar te verzoenen. 3D Real Estate wil een impact maken op de stad: vergane glorie herleeft, oude sites en bedrijfsgebouwen krijgen een nieuwe bestemming en worden aantrekkelijk om te wonen, te werken, te winkelen.

lees meer

Investeringen:

Als investeerder maakt 3D Real Estate gebruik van de combinatie van ruime eigen middelen en bankfinanciering en gaat het trots op zijn reputatie als solvabele partner, ook voor grootschalige projecten.

lees meer

Ontwikkelingen:

3D Real Estate is als vastgoedontwikkelaar – investeerder gespecialiseerd in reconversieprojecten, al dan niet in samenwerking met private en publieke partners. De focus ligt op residentiële projecten, die echter vaak een gemengd karakter krijgen door er retail en kantoren te integreren. Het bedrijf doet altijd een beroep op zorgvuldig geselecteerde bouwpartners en architecten van topniveau, zoals Robbrecht en Daem, Diener&Diener, Wirtz, …

lees meer

Geografische Focus:

Het bedrijf is momenteel vooral actief in Brussel en Vlaanderen. Het concentreert zich op de stad en de stedelijke omgeving en heeft een voorkeur voor locaties met een rijk – soms zelfs archeologisch – verleden die het met bekwame hand een nieuwe en bloeiende bestemming geeft.

lees meer