VORIGE
ONTWIKKELINGEN

Parc du Hamoir is gelegen langs de Hamoirlaan, één van de mooiste buurten van Brussel. Het project bevindt zich in een meer dan anderhalve hectare grote park waar de bewoners kunnen genieten van de rust.

In het prachtige heuvelachtige Hageland ligt Winge Golf & Country Club. Sinds vorig jaar staat op het terrein een pareltje van een clubhuis ontworpen door het prestigieuze architectenbureau Robbrecht en Daem.

"Het is de taak als ontwikkelaar om de schoonheid, de ziel en het karakter van de havenwijk te sublimeren in een ontwerp dat het Eilandje met respect en gevoel omvormt tot een hedendaags binnenstedelijke buurt waar wonen, werken, en uitgaan een unieke ervaring worden."
"Doordat de volledige projectzone ontwikkeld wordt met degelijk respect en besef van verantwoordelijkheid, met gevoel voor de eigenheid van de site en aandacht voor kwaliteitsarchitectuur die de tijd kan trotseren, kan ‘Westkaai’ een plaats veroveren in het collectief geheugen."

Het bedrijvencentrum te Zellik is voorzien van alle hedendaagse technologieën en ligt op slechts een worp van de op- en afrit van de E40 en de R0.

HUIDIGE
ONTWIKKELINGEN

Een voormalig ziekenhuis krijgt een nieuwe toekomst als residentieel project met luxueuze appartementen. Het project is gelegen in Ukkel, in een groen domein. De luxueuze appartementen worden omsloten door een privé park.

In het historisch centrum van Gent nabij het Gravensteen zal in de komende jaren een nieuwe ‘quartier’ genaamd Academie worden ontwikkeld. Dit nieuwe stadsdeel, in de onmiddellijke nabijheid van de rust van het Prinsenhof en de bruisende drukte van cafeetjes en restaurants, biedt voor elk wat wils. Het woonaanbod is divers en combineerbaar; grote en kleine woningen, meergezinswoningen, ruime tuinappartementen, burgerwoningen voor jonge gezinnen en lofts. Het uitzicht van het project wordt gedomineerd door de geslaagde combinatie van prachtig gerenoveerd erfgoed met weldoordachte nieuwbouw.

De site ligt pal in het stadscentrum aan de rand van de commerciële as ‘De Steurstraat - Boterstraat
- Grote Markt’, op de grens van het toeristische centrum met de Grote Markt, Lakenhallen en Menenpoort, en tegelijkertijd in een aangename woonwijk. De site kent belangrijke open ruimtes wat zal worden vertaald in een reeks van koeren en tuinen die in dit deel van de stad openheid, lucht en groen brengen.
Het project biedt zowel meergezins- als grondgebonden woningen met tuinen.

Op een unieke locatie in hartje Ukkel, vlakbij het centrum van Brussel en toch in een rustige groene omgeving. Daar ligt Parc Wansart: een hedendaagse residentie met een gevarieerd aanbod aan comfortabele, betaalbare appartementen.