PARC WANSART UKKEL

www.parcwansart.be - VERKOOP 0468 35 00 00

Voor elk wat wils

Parc Wansart biedt een gevarieerd aanbod aan appartementen. De residentie bestaat uit studio’s, appartementen met één, twee of drie slaapkamers en enkele duplexen.

De residentie is omringd door een grote groene tuin die ontworpen werd door het gerenomeerde tuinarchitectenbureau Wirtz.

natuurlijke rust

Parc Wansart combineert een frisse, hedendaagse en strakke architectuur met een rustige, groene omgeving. Het gebouw werd toekomstgericht ontworpen, met veel aandacht voor kwaliteit en comfort. Alle appartementen zijn heel ruim en hebben royale ruimtes die dankzij de grote raampartijen baden in het licht. Op het terras van maar liefst 2,5m diep geniet u van een kop koffie of aperitiefje.

Ideale ligging

Het rustige Parc Wansart ligt vlakbij het centrum van Ukkel, in de mooie groene buffer rond Brussel. De residentie is vlot bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer. Op wandelafstand vindt u er winkels, scholen, restaurants en allerlei culturele en recreatieve voorzieningen voor een dag of avondje uit. Kortom: dé ideale ligging voor bewoners van alle leeftijden.