Parc du Hamoir ukkel

www.parcduhamoir.be

Unieke locatie

Het appartementsgebouw Parc du Hamoir is gelegen langs één van de mooiste lanen van Brussel, de Hamoirlaan, te midden van een privé park en dichtbij Ter Kamerenbos en de Louizalaan. De bewoners genieten van de grootste rust op een volledig afgesloten en professioneel beveiligde site, en dit op slechts vijf minuten van de winkels en de belangrijkste vervoersmogelijkheden.

Een elegant ontwerp

In de periode van 2008 tot 2011 werd het gebouw – dat vroeger dienst deed als kantorencomplex – gerenoveerd en kreeg het een nieuwe bestemming als residentieel complex.  De appartementen werden ontworpen door het befaamde Zwitserse architectenbureau Diener & Diener Architekten en stralen een unieke en prestigieuze elegantie uit die nauw samenhangt met de sfeer van het omliggende park.  Het meer dan anderhalve hectare grote park werd ontworpen door de gerenomeerde landschapsarchitect Günther Vogt.

Rust en comfort

Parc du Hamoir bevat 52 luxe-appartementen.  Dankzij een zeer ruim en groen terras of een prachtige met hagen omzoomde tuin, heeft elk appartement de charme van een echte penthouse.