Domaine de L'Observatoire Ukkel

www.domainedelobservatoire.be - VERKOOP 0468 35 00 00

Reconversie van de site
“Les Deux Alices”

bijzondere locatie

Het Domaine de l’Observatoire ligt op een zeldzame plek : discreet in het groen en toch vlakbij het hart van Ukkel en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

In 1884 werd  op de Groeselenberg door dhr. Bruneau ter nagedachtenis van zijn 2 dochters het ziekenhuis Deux Alices opgericht.  In 1970 werd het gebouw vervangen door het moderne ziekenhuis en vanaf eind jaren 2000 werkt 3D Real Estate samen met een partner aan de reconversie van de vroegere ziekenhuissite tot een nieuw residentieel complex.

Appartementen zonder equivalent

Ontworpen om te beantwoorden aan de hoogste verwachtingen van haar bewoners die een hoge levenskwaliteit nastreven, biedt  het Domaine de l’Observatoire  een ruime keuze aan woonmogelijkheden van zowel 1-, 2-slaapkamer als 3-slaapkamer appartementen tot luxe penthouses ingericht op maat verspreid over de residenties Atlas, Antares, Pegasus en Sirius,  allen voorzien van grote leefterrassen en fantastische zichten op het nabijgelegen groen.  Royaal grote en luxueus ingerichte inkompartijen en circulatiezones zijn in lijn met de globale uitstraling van het complex.

Groen domein

Via een privatieve dreef omzoomd met eeuwenoude bomen, krijgen zowel bewoners en bezoekers toegang tot het domein.  Een park, ontworpen door de befaamde landschapsarchitect Wirtz, omzoomt de verschillende residenties en zorgt voor een zachte overgang tussen de gebouwen en de omliggende natuur.